Manisa'da belediye başkan yardımcısın darp edildi

Manisa'da, iki kişi tarafından darbedilen Alaşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halil Koç, polise şikayette bulundu.

Haberin Detayı
M. Kürşad Sarıkaya
msarikaya@manisagundemhaber.com
22 Mayıs 2019 - 00:01
Manisa haber | Asayiş

33 yaşında, 3 Yıldır çeşitli sitelerde editörlük yaptıktan sonra , 1 senedir Manisa Gündem Haber Editör ekibinde.

Manisa’nın Alaşehir İlçe Belediyesi Personelden sorumlu başkan yardımcısı Koç, iddiaya göre akşam saatlerinde Yenice Mahallesi 19 Mayıs Caddesi Yıldız Camisi yakınlarında M.C. ve M.Y. ile karşılaştı. Sözlü tartışmanın ardından Koç’a hakaret eden, tekme ve yumruk atan iki kişi olay yerinden kaçtı.

Kolu kırılan ve yüzünde yaralar oluşan Koç, sağlık ekiplerince Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tedavisinin ardından polise giderek saldırganlar hakkında şikayetçi olan Koç’un, ifadesinde, kendisini darbeden M.C. ve M.Y’nin, olay yerinden uzaklaşırken “Bu iş daha bitmedi.” şeklinde tehdit ettiğini anlattığı öğrenildi. 

Güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan ekipler, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. 

Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da saldırıyı haber almasının ardından Koç’u ziyaret ederek olay hakkında bilgi aldı.

Cevap yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Manisa’da İki Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı!