Kaymakamlıktan Kahvehane İşletmecileri ve Çalışanına Maddi Destek

Manisa’nın Selendi ilçesinde işyerleri pandemi dolayısıyla kapatılan 52 kahvehane işletmecisine ve 11 çalışana kaymakamlık tarafından nakdi yardım yapıldı.

Haberin Detayı
M. Kürşad Sarıkaya
msarikaya@manisagundemhaber.com
24 Aralık 2020 - 23:59
Manisa haber | Ekonomi Gündem Politika | Selendi haber

39 Yaşında , Manisa Gündem Haber Editörü. 2 Senedir Manisa Gündem Haber'de editörlük yapmaktadır.

Manisa’nın Selendi ilçesinde pandemi dolayısıyla kapatılan kahvehane işletmecilerine ve çalışanlarına destek olmak amacıyla Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından nakdi yardım yapıldı.

Pandemi nedeniyle kapalı bulunan ilçe merkezindeki kahveci esnafına aralık ayı içerisinde 750 TL, kırsal mahallelerdeki kahvehane işletmecilerine ise 500 TL olmak üzere toplamda 52 kahveci esnafa ve 11 çalışanına maddi destek sağlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Selendi Kaymakamı Ali Yıldırım, “Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle işyerleri geçici olarak kapalı bulunan ve zor bir süreç geçiren kahveci esnafımıza sahip çıkmak ve bir nebze de olsa onları rahatlatmak amacıyla bir çalışma başlattık ve bu çalışma kapsamında esnaflarımıza nakdi destek sağladık.” dedi.

Cevap yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Manisa’da Yasadışı Ekilen 160 Bin Kök Haşhaş Ele Geçirildi!