Yunusemre’den Hastalara Destek Paketi
Yunusemre Belediyesi, hasta ve engelli vatandaşlara içerisinde saç yıkama bonesi, krem, vücut temizleme havlusu, hasta bezi ve pipetli bardaktan oluşan paket desteği veriyor.
Yunusemre Belediyesi, hasta ve engelli vatandaşlara içerisinde saç yıkama bonesi, krem, vücut temizleme havlusu, hasta bezi ve pipetli bardaktan oluşan paket desteği veriyor.
Yunusemre Belediyesi’nin, TOKİ ortaklığıyla yürüttüğü dev konut hamlesi 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 3. etabında sözleşme imzalama tarihi ertelendi. TOKİ’den yapılan açıklamada sözleşmelerin 05 Haziran-27 Temmuz 2023 tarihleri arasında imzalanacağı duyuruldu.
Yunusemre Belediyesinin, TOKİ ortaklığıyla yürüttüğü 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 3. etabında sözleşme imzalama süreci başlıyor. Kura ile konutları belirlenen hak sahipleri, 22 Mayıs-13 Temmuz 2023 tarihleri arasında satış sözleşmesi imzalayacak.
Yunusemre ilçesine ait mesken ve iş yerlerine yönelik emlak, çevre temizlik ile ilan ve reklam vergisinin 2023 yılı 1. taksit ödemeleri başladı. 31 Mayıs 2023 mesai bitimine kadar devam edecek ödemelerde ayrıca Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun dahilinde mükellefler borçlarına ilişkin yapılandırma işlemlerini de yapabilecek.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyesi’nde en düşük maaşın net 17 bin TL olacağını açıkladı. Beklentileri 13-14 bin TL bandında olan işçiler müjdeli haberi davul zurnayla kutladılar.
Yunusemre Belediyesinin, TOKİ ortaklığıyla yürüttüğü 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 3. etabında konut belirleme kurası TOKİ Başkanlığı’nın resmi sosyal medya hesapları üzerinden yayınlandı. Kura ile konutları belirlenen hak sahipleri 22 Mayıs-07 Temmuz 2023 tarihleri arasında satış sözleşmesi imzalayacak.
Yunusemre Belediyesi’nin TOKİ ortaklığıyla yürüttüğü 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 3. etabında konut belirleme kuraları 10 Mayıs Çarşamba günü çekilecek. Kura töreni, TOKİ Başkanlığının resmi sosyal medya hesapları üzerinden saat 11.00’de canlı yayınlanacak.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından il genelinde çalışmalar hız kesmeden devam ederken MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına teknolojiyi kullanarak “e-devlet üzerinden” hayata geçirdikleri yeni bir hizmet hakkında açıklamalarda bulundu.
Yunusemre Belediyesi’nin bu yıl dağıttığı fidanlar üreticiler tarafından toprakla buluşturulmaya devam ediyor.
Üzümün başkenti Manisa’da bağ salkım güvesine karşı biyoteknik mücadele sürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen projede Yunusemre ilçesine bağlı Ortaköy ve Türkmen Mahallelerinde 437 dekar bağ alanında 71 üreticiye 26 bin feromon tel tuzak desteği verildi. Firma teknik elemanları ve vatandaşlar tarafından bağlara asılan tel tuzaklar, salkım güvesine zararlısına karşı biyoteknik mücadele sağlayacak.