Yunusemreli Kadınların Eserleri Görücüye Çıktı
Yunusemre Belediyesi Mareşal Fevzi Çakmak Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kurslarında eğitim alan kursiyerler, yaptıkları ürünleri yılsonu sergisinde görücüye çıkardı.
Yunusemre Belediyesi Mareşal Fevzi Çakmak Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kurslarında eğitim alan kursiyerler, yaptıkları ürünleri yılsonu sergisinde görücüye çıkardı.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, belediyenin Yuntdağköseler Mahallesi’nde kurduğu meyve bahçesini gezerek aşılama çalışmasını inceledi.
Kırsal kalkınma projeleriyle üreticisine destek olan Yunusemre Belediyesi, Pelitalan Mahallesi’nde hayata geçirdiği Yuntdağı Kırsal Kalkınma Merkezi inşaatında sona yaklaştı.
Yunusemre Belediyesi’nin Yuntdağı’nda arıcılığı geliştirmek amacıyla bal üreticilerine dağıttığı kovanlar, üreticiler tarafından verimli şekilde kullanılıyor.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ’Yüzüncü Yıla Yüz Proje’ vaatleri arasında yer alan Akçaköy Düğün ve Çok Amaçlı Salonu için çalışmalarını sürdürüyor. İki katlı inşa edilen projenin kaba inşaatı tamamlandı.
Yunusemre Belediyesi, Yağcılar Mahallesinde bulunan arazi yollarında 7 kilometre boyunca malzeme serimi yaptı.
Yunusemre Belediyesi, Manisa Kıvrık Gagalılar ve Kafes Kuşları Sevenler Dayanışma Derneği ile birlikte Yunus Emre Millet Çarşısı’nda kuş türlerinin yer aldığı kuş pazarında artık her hafta süs tavukları da yer alıyor.
Yunusemre Belediyesi’nin destekleri ile 2022 yılı aşılama çalışmalarına başlandı. Çalışmalar çerçevesinde yabani zeytine çeşit, menengiçe Antep fıstığı, Ahlat ağaçlarına da armut aşılaması yapılıyor.
Yunusemre Belediyesi, Karaahmetli Mahallesinde Güneş Enerji Santrali (GES) kurulması için çalışmalara başladı. Proje hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, santrali en geç 6 ay içerisinde faaliyete geçirmeyi planladıklarını söyledi.
Manisa Valiliği, siyasi görüşü nedeniyle yardım alamadığını ve elektriğinin kesildiğini öne süren aileye, bugüne kadar yaptığı 18 başvuruda yardımda bulunulduğunu, ayrıca aylık 188 lira elektrik ve yıllık kömür desteği verildiğini bildirdi.